Pareri despre elefant.ro

http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=1ee745f03&unique=184f69294&redirect_to=https%253A//www.elefant.ro


ELEFANT.ro este unul dintre cele mai mari magazine online din Romania, oferta de produse fiind una foarte variata.
Oferta contine atat produse la preturi accesibile, cat si produse premium, insa ceea ce  il diferenteaza de alte magazine sunt costurile reduse de livrare si reteaua de Pick-up Points.
Oferta de produse a magazinului online ELEFANT este listata in marketplace-ul YEO.ro

Descrierea de pe site-ul magazinului este urmatoarea:
"elefant.ro este un proiect al companiei elefant online S.A. lansat în 17 iunie 2010.

Proiectul a început prin a fi o librărie online oferind o experiență complexă de shopping cultural online, iar ulterior a devenit Mallul Online al Familiei Tale, în ofertă regăsindu-se produse pentru cei mici și pentru cei mari, pentru casă și pentru grădină.

elefant.ro comercializează în prezent în jur de 110.000 de produse din categoriile carte, jucării, ceasuri, parfumuri, îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi produse de îngrijire personală, electronice și electrocasnice.

În cei 7 ani de activitate proiectul a câștigat continuu notorietate și și-a adjudecat încrederea a 1.000.000 de clienți.
"

Daca ati comandat de la acest magazin online va invitam sa impartasiti parerea dvs. adaugand un comentariu la acest articol. 


http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=1ee745f03&unique=184f69294&redirect_to=https%253A//www.elefant.ro

Comments