Pareri despre evomag.ro

http://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=1ee745f03&unique=d4f678b43&redirect_to=https%253A//www.evomag.ro/

EVOMAG.ro este unul dintre cele mai mari magazine online de pe nisa de IT&C din Romania.
Oferta lor este alcatuita din electronice si electrocasnice, birotica, software, chiar si asigurari.
Produsele  magazinului online EVOMAG sunt listate in marketplace-ul YEO.ro

Descrierea de pe site-ul magazinului este urmatoarea:
"Suntem echipa care administreaza de 13 ani site-ul de comert electronic www.evoMAG.ro care are in acest moment peste 120.000 produse active din domeniul IT&C, Telecomunicatii si FMCG.
Secretul si in acelasi timp succesul nostru sunt oamenii cu care lucram (motorul companiei) si clientii pe care ii pastram de-a lungul anilor prin punerea pe primul plan a nevoilor lor (produse de buna calitate, garantii rezolvate mereu in regim de urgenta, livrari cat mai rapide, pretul produselor cat mai bun).
In acest moment site-ul este vizitat zilnic de peste 30.000 de persoane iar baza de date numara peste 160.000 de conturi active."

Daca ati comandat de la acest magazin online va invitam sa impartasiti parerea dvs. adaugand un comentariu la acest articol.


ttp://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=1ee745f03&unique=d4f678b43&redirect_to=https%253A//www.evomag.ro/

Comments